Ambit Energy FAQs

Where can I find ERCOT real-time settlement prices?

ERCOT reports real-time “settlement” prices in 15-minute intervals online at www.ercot.com/content/cdr/html/real_time_spp. In this report, you can select the current day or previous days to see how real-time prices change. Additional information can be found at: www.ercot.com.

¿Dónde puedo encontrar los precios establecidos en tiempo real de ERCOT?

ERCOT reporta en línea los precios “establecidos” en tiempo real en intervalos de 15 minutos en www.ercot.com/content/cdr/html/real_time_spp. En este reporte, puedes seleccionar el día actual o días previos para ver cómo cambian los precios en tiempo real. Información adicional se encuentra disponible en: www.ercot.com.
Back to Homepage →