Ambit Energy FAQs

How can I easily track real-time prices so I can adjust my electricity usage accordingly?

Ambit offers an easy to use real-time pricing widget on our MyAmbitMobile app. It links directly to current and forecasted ERCOT energy prices. The widget makes it easy to track ERCOT real-time energy prices anytime, so you can adjust your energy use accordingly. Prices are also available at www.ercot.com. You can download our app at the Apple App Store (iOS) or Google Play (Android). A Spanish version of our app is coming soon.

¿Cómo puedo hacerle seguimiento fácilmente a los precios en tiempo real para que así pueda ajustar mi consumo de electricidad?

Ambit ofrece una manera fácil de utilizar los precios en tiempo real con el widget en nuestra aplicación MyAmbitMobile. Se enlaza directamente a los precios de energía actuales y estimados de ERCOT. El widget hace que sea fácil darle seguimiento a precios de energía en tiempo real en cualquier momento, para que puedas ajustar el consumo de energía en base a la información. Los precios también están disponibles en www.ercot.com. Puedes descargar nuestra aplicación en la Apple App Store (iOS) o Google Play (Android). Próximamente tendremos disponible una versión en español de nuestra aplicación.
Back to Homepage →