Ambit Energy FAQs

I’m currently on a variable rate plan; can my rate change over time?

Yes. Month-to-Month plan rates are subject to change on a monthly basis in response to supply, demand, market trends, and conditions.

For more predictability, Ambit offers fixed rate and Guaranteed Savings Plan (GSP) options, click here for more information.

Yo estoy actualmente en un plan variable; ¿Mi tarifa puede cambiar con el transcurso del tiempo?

Sí. Las tarifas de los planes de mes a mes están sujetas a cambiar mensualmente en respuesta al suministro, demanda, tendencias del mercado, y condiciones.

Para más previsibilidad, Ambit ofrece tarifas fijas y opciones de Guaranteed Savings Plan (GSP), haz clic aquí para más información.

Back to Homepage →